Апартхотел Миления

loading...

Апартхотел Миления е три звезден и е на няколко метра от плажа в курорта Слънчев бряг. Предлага панорамен изглед към морето и всички помещения са климатизирани.


Настанените могат да пийнат по питие в стилния бар на Апартхотел Миления, както да се разходят из зелените паркове и да поплуват в басейна.


Хотел Миления има персонален генератор за електроенергия. На ваше разположение са барбекю, персонални заключващи се шкафчета, детски кът, настолни игри и огромна градина.


Всички помещения са с теракота и имат огромни врати между тапезарната зона и спалнята. Всички съоръжения в хотела се използват безплатно.


От другата страна на улицата на апартхотел Миления ще откриете огромен супермаркет. Само на сто метра от плажа се намира хотел Авеню, които предоставя климатизирани стаи с тераси.

Центърът на курорта Слънчев бряг е само на няколко метра. В общите зони на хотела има безплатна Wi-Fi връзка. Стаите тук включват напълно окомплектован кухненски бокс с микровълнова печка и кафе-машина.

Тук има и всекидневна с маса за хранене за четирима човека, както диван и кабелна телевизия. Рецепцията на хотел Авеню е отворена 24/7.

В същата постройка има и ресторант, който предлага питателна и вкусна храна. Закуската се сервира в близкия снек-бар. Град Несебър е само на шест километра, а най-близката автобусна спирка е на няколко метра. Летище Бургас е на 20 километра.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/447_attach_3537_normal.jpg