Фамилни апартаменти Юлия

loading...

Фамилни апартаменти Юлия са в по-спокойната част на курорта Слънчев бряг, близо до античния град Несебър. Тук ще получите възстановяваща почивка. На няколко метра ще намерите ресторанти и дюни от плажа.


С градски транспорт може да стигнете в рамките на няколко минути до град Несебър, където можете да усетите атмосферата на римската епоха.


Апартаменти Юлия организират екскурзии с колоездачни обиколки и пътувания до Бургас, Свети Влас или Созопол. Те са чудесни и удачни за семейства с малки деца, групи приятели или възрастни двойки.

В отстоящият наблизо Аквапарк можете да се забавлявате с различните водни атракции. Тук може да ползвате мини туристически влакове и пързалка за зимни кънки.


Изграден на самия морски бряг, хотел Хевън може да бъде намерен на около няколко метра от сърцето на Слънчев бряг. Тук може да ползвате апартаменти с веранда и морска гледка и открит басейн.


Всеки апартамент е с климатик и притежава спалня, всекидневна с диван и кухненски бокс. В общите части на хотела има безплатна Wi-Fi връзка.


Тук има два ресторанта, като единият приготвя нашенска и интернационална кухня, а другият предлага тиролска кухня и деликатеси на барбекю. На лоби бара може да пийнете освежаващи коктейли и напитки.


Децата могат да се забавляват в детския басейн и в къта за игра към хотела.


На няколко метра от хотела ще откриете аквапарк. Свети Влас е на три километра, а древния град Несебър е на шест километра. Автобусната спирка е на няколко метра от хотел Хевън.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/447_attach_3544_normal.jpg