Хотел Amfora Beach

loading...

Хотел Amfora Beach се намира в южната част на курорта Слънчев бряг. Този ваканционен комплекс притежава сладководен басейн, три бара и ресторант. Плажът се намира само на няколко метра.


Всички помещения в хотел Amfora Beach разполагат с персонална тераса и са окомплектовани с климатик и кабелна телевизия. Баните са със сешоар, халат и чехли.


Тук ще ползвате пакет ол инклузив, а ресторант Lingotto, който е в каталонски стил предоставя български гозби и атрактивно приготвяне на храна. Настанените могат също да хапнат на верандата до басейна и да се отпуснат на сладолед при мокрия бар, който също е по схемата ол инклузив.


В ирландския пъб може да гледате всички сателитни спортни канали и отпиете наливна бира. Менюто му предоставят бургери, скара, грил и салати. Лоби барът притежава богато меню от коктейли.


Зоната за отмора, включва игрище за плажен волейбол и детски кът, предлага гледка към дюните на курорта Слънчев бряг. На плажа имате възможност да наемете платноходка, скутер и водни ски.


Комплексът включва 24/7 рецепция, аптека и сувенирни магазинчета. Тук има център за красота, където можете да ползвате услугите на фризьор, маникюрист и педикюрист.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/447_attach_3540_normal.jpg