Хотел Поморие

loading...

Хотел Поморие е приветлив хотел с Аll-inclusive и е точно до пясъчните дюни, водещи към прекрасния плаж. Хотел Поморие предоставя стилни стаи с веранди и открит басейн с воден бар, шезлонги и чадъри, които са на разположение на настанените безплатно.


Пешеходната алея, която е по цялото протежението на плажната ивица, ще ви заведе от хотел Поморие до оживения център на курорта Слънчев бряг за кратко време.


Пакетът Аll-inclusive включва хапване на шведска маса три пъти на ден, като към гозбите и деликатесите са включени алкохолни и безалкохолни напитки, които може да консумирате в лоби бара.

Освен това имате възможност да се насладите на разнообразие от леки закуски в бара на хотела. На разположение на настанените шест дни седмично има отлична занимателна програма.

Тя включва специална нашенска вечеря, вечер за танци, градинско парти, както и детска забавна програма. Можете да участвате в разнообразието от спортни занимания, като волейбол, тенис на маса, шах, дартс, аеробика и много други игри.


В съседния хотел Fenix ще намерите детски кът.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/447_attach_3545_normal.jpg